english hungarian
rólunk termékeink partnereink kapcsolat kapcsolat

Asix Distribution Kft


Cégünk 2006-ban kezdte meg működését. Fő tevékenységünk világhírű, magas minőségű élelmiszerek importálása és hazai forgalmazása. Számunkra fontos lépést tartani a növekvő kereslettel, illetve erősíteni az üzleti kapcsolatot mind az új, mind a már meglévő partnereinkkel. Cégünk filozófiája a legjobb minőséget garantálni minden partnerünknek. Ennek egyik fontos eleme, hogy minden márkánk egy-egy brand manager-hez tartozik, ezáltal is biztosítva a kiemelkedő figyelmet marketing és eladás tekintetében.

Hiper- és szupermarketek, drogériák, független üzletek - minden üzlettípust ellátunk, mely országszerte hatalmas lefedettséget eredményez.


Sok munkatársunk hosszú évek óta részese vállalatunknak, néhányuk egész a kezdetek óta. Számunkra fontos alkalmazottaink hűsége és odaadó munkája. Családbarát munkahelyet biztosítunk, így elősegítjük a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésével a produktívabb teljesítményt. Lojális, elkötelezett munkatársaink hozzájárulnak csapatunk sikeréhez.


Az elmúlt több mint 10 évben a vállalat dinamikusan fejlődött az előre mutató partneri együttműködéseknek és a folyamatos innovációnak köszönhetően. A vállalat teljes mértékben magyar tulajdonú kereskedő cég, az élelmiszer kereskedelem meghatározó szereplője. Hazai forgalmazóként nagy világmárkák magyarországi képviseletét látjuk el.


Fő feladatunknak tartjuk a kiváló minőségű termékek forgalmazását Magyarországon, a piaci igényeknek megfelelően. Disztribútorként a cég hitvallása a forgalmazott termékek magasfokú képviselete, a kiskereskedelmi partnerekkel való korrekt és konstruktív kapcsolat, a fogyasztók minél magasabb szintű kiszolgálása.


A vállalat vezetése etikus piaci magatartást folytat partnereivel. Garantáljuk ügyfeleinknek a professzionális teljesítmény nyújtását.